2013. március 28., csütörtök


                                  Nem szabadott volna


- Legyen - sóhajtottam majd Zayn bejött.
Én már vártam mennyire fogja a fejem leordibálni de egészen mást tett. Bejött utánam bezárta az ajtót és felém közeledett.
Na de miért kellet azt az ajtót bezárni??? Odaért hozzám majd magához ölelt én meg vissza mert nem tudtam ellenállni.
- Ne haragudj, hogy ennyire kiakadtam csak nagyon mérges voltam Hazzára amiért kihasznált - suttogta a fülembe.
- Ha veled is lefekszem te nem csak kihasználtál volna? - néztem fel rá kicsit mérges szemekkel.
- Azt  majd holnap meg tudjuk - azzal letámadott ajkaival. Rendesen beleremegtem ahogy végig simított az oldalamon és bele markolt a fenekembe.
- Most komolyan félsz tőlem? - hagyta abba.
- Nem csak....- nem hagyta a folytatást neki elég volt, hogy nem félelemből remegtem.
Felkapott és az ágyhoz vitt és ott lerakott én meg vártam a csodát. Lassan levette a felsőm és a nadrágom,  belepirultam mert rajta kívül csak egy pasival voltam és még nem is magamtól. Szerencsére ő-t nem zavarta a tapasztalatlanságom.
A nyakamhoz hajolt majd apró puszikkal árasztotta be és közbe a keze egyre feljebb csúszott a combomon. Majd a bugyimon keresztül simogatni kezdett amit hangos nyögéssel kísértem. Én sem voltam olyan rest, a pólója alá nyúltam és megéreztem a megfeszült izmos hasát amitől szinte elájultam. Elvált tőlem majd levette a pólóját és letaszította a nadrágját.
- Egy bajjal kevesebb – kacsintott felém én meg megpillantottam szép dudorát.
Megint belepirultam mire Zayn leült mellém és csókolgatni kezdett. Majd levette a maradék ruhámat és rám mászott. A nyakamról kezdett a hasamra térni onnan meg még lejjebb egészen a lábamig. Szétnyitotta őket majd feldugta 1 ujját és ujjazni kezdett, amire nagyokat nyögtem, remélem a többiek nem hallottak semmit. Ziháltam az érintése nyomán ami nagyon tetszett neki. Még jobban gyorsított én meg az ujja köré élveztem.
- Tetszett aranyom? – hajolt hozzám.
- I-Igen – dadogtam mert alig kaptam levegőt.
- U-U látom jó munkát végeztem – állt fel és a szekrényhez ment. Keresni kezdett  és nem sokára elővett egy kicsi ezüstös valamit amiről persze tudtam mi az.
- Gondolom nem akarsz teherbe esni –  felhúzta és újra hozzám jött. Megcsókolt és végig fektetett az ágyon. Rám mászott és bepozicionálta magát.
- Ha fáj csak szólj – nézett a szemeibe majd belém hatolt. Minden porcikám fájt mert hatalmas mérete volt neki. Egy fájdalmas nyögést engedtem ki mire simogatni kezdett és megállt, hogy szokjam a méretét.
- Nagyon fáj? – suttogta alig halhatóan.
- Már nem – töröltem le a könnyemet.
- Biztos édes? Ne hagyjuk abba?
Megráztam a fejem és ő lassan mozogni kezdett bennem. Először még kicsit fájt de nem sokára élvezni kezdtem a dolgot. Szorosan bújtam hozzá és nyögtem a nyakába. Majd ahogy gyorsított a tempón elfogott egy fura érzés a hasam aljába és jött a ,,csúcs’’.
Zayn kifáradva dőlt rám én meg izzadt hátát simogattam kimerültem. Nagyon jó volt vele, nem gondoltam, hogy ennyire lehet élvezni az egész dolgot. Kicsúszott belőlem majd mellém feküdt.
- Köszönöm neked, nagyon csodás volt – puszilta meg a fejemet. Én csak felnéztem rá és mosolyogtam neki mert megszólalni se tudtam. Magához húzott majd ahogy simogatott belealudtam.

Na és akkor most már legyen meg a 4 esetleg 5 
komi mert ezt elég nehéz volt megírni :D